İMS Sigorta Sektöre Yeni Bir Soluk Getiriyor

İMS Sigorta Sektöre Yeni Bir Soluk Getiriyor 15 Feb 2019

İMS Lojistik Genel Müdürü Sn. Mustafa İmrak’ın Kaleminden;

İMSAN Group olarak, İMS Lojistik’ten sonra yeni başlangıçla 2019’a giriyoruz. 2018’de kuruluşunu tamamladığımız İMS Sigorta hizmetleriyle sektöre yeni bir soluk getiriyoruz. Dünyanın her bölgesinde taşımacılık organizasyonunda kendinden söz ettiren firmamız, lojistik sektörünün ihtiyacı olan sigorta hizmetlerine kalite ve güç katmak için yola çıkıyor.

Sigorta hizmetine günü birlik veya günü kurtarma mantığıyla değil; kurumsal ve teknik altyapısı sağlam, çağın teknolojik birikimini kullanarak geleceğe yürüme anlayışıyla hareket ediyoruz.

Lojistik sektörünün sürekli karşı karşıya olduğu sigorta, teminat, karşılayıp karşılamama sıkıntısını sağlıklı bir şekilde giderme konusunda en kaliteli hizmeti sunacağız. Ayrıca sigorta poliçesinin yapılmadığı zor coğrafyalarda lojistik sektörünün bu alanlarda güvenceli hareket etmesini sağlayacağız.

İMS Sigorta, sektörde ciddi deneyimi ve bilinirliği olan bir ekiple yola çıkıyor. İşi bilen, beklentilere cevap veren, beklentileri doğru karşılayan bir ekip kurduk ve bu ekibi daha güçlendirerek yola devam edeceğiz.

İMS Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta ve Orient Sigorta’yla işbirliği yaparak sektöre güçlü bir giriş yaptı. Bu alana büyük bir kuruluş olmanın adımlarını atarak giriyoruz.

İMS Sigorta, nakliyat, CMR, risk alanlarında çözüm ortağı olarak geliyor. Bu noktada sektöre hem kalite sektörün hem bakış açısını değiştirecek aynı zamanda sektörün dilini bilen yapımızla lojistik firmaları arasındaki bağı güçlendirecek, iletişim kazalarını engelleyecek, bu anlamda üzerine düşen misyonu tam anlamıyla yapacaktır. Sigorta hizmeti alanında yeni bir başlangıç yapıyoruz. Rakiplerimizin işini bozmak değil; tamamen etik kurallar çerçevesinde bir çalışma öngörüyoruz. Bütün ticaret hayatımız boyunca bunu koruduk. Korumaya devam edeceğiz. Bizim amacımız tamamen farkındalık yaratarak sektörde hak ettiğimiz yeri almaya geliyoruz.

Saygılarımla…

Mustafa İmrak

TIKLAYIN SİZİ ARAYALIM